ukenru
vaks-prodovzhiv-zapobizhniy-zakhid-grimchaku-ta-ovdiyenku

ВАКС продовжив запобіжний захід Гримчаку та Овдієнку

 • 7814 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив запобіжний захід у виді тримання під вартою та визначив заставу колишньому заступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрію Гримчаку. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВАКС у Facebook.

"Так, 13 листопада слідчий суддя Вищого антикорупційного суду задовольнив клопотання прокурора… та продовжив на два місяці строк тримання під вартою для колишнього заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Йому також визначено заставу у розмірі … 5 мільйонів 999 тисяч 283 гривні", - йдеться в повідомленні

Також його помічникові Ігорю Овдієнку, якого слідство вважає співучасником кримінального провадження, продовжили тримання під вартою – на 30 днів. Застава для нього становить 3 мільйони 999 тисяч 522 гривні.

Нагадаємо, 14 серпня затримали Юрія Гримчака і його "помічника". За версією слідства, підозрювані вимагали понад 1 мільйон доларів за надання певних послуг.

Українські Національні Новини

Політика