ukenru
vaks-obrav-zapobizhniy-zakhid-posadovtsyu-z-kharkivschini-yakiy-khotiv-pidkupiti-detektiva-nabu

ВАКС обрав запобіжний захід посадовцю з Харківщині, який хотів підкупити детектива НАБУ

 • 9168 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід директору одного з державних підприємств, розташованих на території Харківської області, підозрюваного у пропозиції та наданні старшому детективу Національного бюро 100 тис. доларів хабара. Про це УНН повідомляє з посилання на пресслужбу САП у Facebook.

"Суд частково задовольнив клопотання прокурора САП та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення 4,994 млн грн застави", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що питання щодо оскарження запобіжного заходу в частині розміру застави буде вирішено після ознайомлення з повним текстом ухвали.

Нагадаємо, за фактом пропозиції та надання старшому детективу НАБУ хабаря у розмірі 100 тис. доларів США керівнику держпідприємства Харківщині повідомили про підозру.

Як повідомлялося раніше, директор підприємства пропонував детективу 100 тис. доларів США за вирішення питання про закриття кримінального провадження щодо протиправного відчуження значних обсягів деревини, що належала держпідприємству, а також щодо продажу лісоматеріалів за заниженими цінами на користь підконтрольним йому приватним суб’єктам господарювання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП