ukenru
vaks-doslidiv-sim-tomiv-u-spravi-eksprokurora-susa

ВАКС дослідив сім томів у справі експрокурора Суса

 • 12015 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд дослідив сім томів матеріалів у справі про обвинувачення колишнього заступника начальника Департаменту – начальника управління з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України Дмитра Суса. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу САП.

"Так, судом продовжено дослідження матеріалів, наданих стороною обвинувачення. За результатами засідання досліджено 5 томів доказів. Загалом досліджено 7 з 16 томів матеріалів", - йдеться у повідомленні.

Також, повідомляється, що наступне засідання призначено на 14:30 год. 3 квітня 2020 року.

Як повідомлялося раніше в УНН, Антикорупційний суд оголосив обвинувальний акт експрокурору Сусу.

Нагадаємо, колишній керівник підрозділу Генпрокуратури обвинувачується у декількох епізодах привласнення, заволодіння, розтрати чужого майна на загальну суму більш як 1,2 млн гривень, шляхом зловживання службовим становищем, а також у декларуванні недостовірних відомостей (ч.ч. 3,4,5 ст.191 та ст.366-1 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із позбавленням права обіймати посади терміном на три роки з конфіскацією майна.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП