vagner-glava-tatarstanu-ta-vitse-premyer-rf-ssha-oprilyudnili-noviy-sanktsiyniy-spisok

“Вагнер”, глава Татарстану та віце-премʼєр рф: США оприлюднили новий санкційний список

 • 1873224 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Міністерство фінансів США оприлюднило новий санкційний список проти фізичних та юридичних осіб, які залучені у військово-промисловий комплекс росії чи у веденні бойових дій в Україні. Про це інформує УНН.

Деталі

Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США (OFAC) прийняло рішення про накладання санкцій на 6 фізичних і 12 юридичних осіб. Зокрема, санкції стосуються виробників російської зброї та компаній, залучених до війни в Україні, в тому числі ПВК “Вагнер”.

Також санкції введено і щодо ряду посадових осіб. Так, в санкційному списку опинилися віце-премʼєр рф денис мантуров, глава Татарстану рустам мінніханов з дружиною, а також олександр харичев та борис рапопорт, призначені кремлем керувати окупованими територіями України.

Цитата

«Оскільки санкції та експортний контроль у відношенні росії зі стороною міжнародної коаліції продовжують діяти, кремль відчайдушно шукає зброю і підтримку, в тому числі і через ПВК Вагнера, для продовження своєї несправедливої війни проти України», – заявила міністр фінансів США Джанет Л. Йеллен.

Нагадаємо

Економіст розповів, що може включати 10-й пакет санкцій ЄС проти рф.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі