vadim-stolar-predstaviv-komandu-yaka-dopomagaye-v-yogo-blagodiyniy-diyalnosti

Вадим Столар представив команду, яка допомагає в його благодійній діяльності

 • 302653 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Політик та меценат Вадим Столар впевнений, що сьогодні кожен має в міру сил допомагати захисникам України та її цивільному населенню. Сам він робить це системно з початку повномасштабної війни з допомогою своєї команди, яку благодійник представив у матеріалі Українських новин, передає УНН.

Вадим Столар: Команда надихає мене робити більше

Вадим Столар наголошує, що його благодійна діяльність значною мірою залежить від відданої команди.

“Ці люди наполегливо втілюють у життя всі наші проєкти та програми, працюючи фактично цілодобово. Їхня непохитна відданість спільній справі і зусилля є рушійною силою нашого успіху та моїм особистим натхненням. Сьогодні я радий познайомити вас із цими чудовими людьми, які справді заслуговують нашого глибокого захоплення та щирої вдячності”, – ділиться Вадим Столар.

Він розповідає, що в команді є люди, які контролюють різні аспекти їхньої благодійної діяльності, забезпечуючи безперебійне адміністрування та нагляд за втілюваними ініціативами.

“Важливу роль відіграє Наталія Приходько, яка є надійною опорою та основною “рушійною силою” команди. Вона бере на себе відповідальність за ініціювання та контроль за всіма основними процесами у нашому БФ, вислуховуючи думки кожного та аналізуючи найнагальніші потреби сьогодення, – каже Вадим Столар. – Стратегічні здібності Наталії яскраво виявляються, коли вона бере на себе відповідальність за нашу благодійну діяльність у ці складні часи – за що я їй щиро вдячний”.

Злагоджені дії команди допомагають нам постійно нарощувати підтримку, – Вадим Столар

Андрій Фещенко – ще один безцінний член команди, який закриває всі запити щодо напряму підтримки військових.

“Він дійсно кваліфікований професіонал, і коли йдеться про практичну реалізацію нашого проєкту «++ для ЗСУ», Андрій є його рушійною силою. Він бере на себе такі завдання, як встановлення важливих контактів, управління закупівлями, забезпечення безперебійного приймання та доставлення допомоги”, – уточнює Вадим Столар.

Він також згадує Юлію Уласик, яка є ще одним важливим членом команди, очолюючи напрями грантової підтримки партнерських ГО та реабілітації військових.

“Юлія Уласик визначила необхідність і потенціал розширення зусиль Фонду через грантову програму – і запропонувала відповідну ідею. Ми успішно пройшли перший етап і маємо амбітні плани щодо подальшого розвитку, включно з виходом на міжнародний рівень. Завдяки налагодженим зв’язкам до нашої справи протягом реалізації програми долучилися кілька громадських організацій. Це дозволило нам розширити охоплення та надавати допомогу більшій кількості людей”, – наголошує Вадим Столар.

Благодійник зазначає, що Валерія Лебедєва курує надання продовольчої допомоги населенню. Окрім того, вона відіграє вирішальну роль в управлінні масштабною програмою “Відновись”, спрямованою на емоційну реабілітацію сімей, які втратили одного з батьків через війну. Валерія повністю відповідає за організацію та реалізацію всіх етапів цієї важливої ініціативи.

Вадим Столар окремо згадує важливу роль волонтерів, які долучаються до благодійної діяльності

Вадим Столар підкреслює надзвичайну самовідданість тих, хто долучився до їхньої справи, а особливо тим, хто сам має статус ВПО через війну.

“Ці волонтери самовіддано підтримують інших, беручи активну участь у пакуванні продуктових наборів та допомагаючи в їх розповсюдженні по Україні. Попри різницю у віці та отриманий життєвий досвід, усі вони глибоко розуміють важливість спільної роботи заради Перемоги. Усі вони об’єднані у своєму прагненні допомагати іншим. І я вдячний за це кожному, хто долучається до нас”, – підсумовує Вадим Столар.

Якщо є бажання та змога взяти участь у допомозі іншим – звертайтеся в особисті повідомлення на ФБ-сторінці Фонду: https://www.facebook.com/VadymStolarBF

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі