ukenru
v-zsu-prokomentuvali-informatsiyu-pro-raketniy-fregat-rf

В ЗСУ прокоментували інформацію про ракетний фрегат РФ

 • 34437 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. В Головному оперативному управлінні генерального штабу Збройних сил України знають і моніторять усю інформацію щодо руху російського ракетного фрегата в бік Азовського моря. Про це журналісту УНН повідомив начальник Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ Богдан Сеник.

"Все, що є у відкритому просторі, інформація, вона опрацьовується і моніториться. Ви ж не зазначили, що вона в територіальних водах України, а все, що зовні відбувається, в тому числі в країні-противнику, це в компетенції розвідників і вони цим займаються", - сказав Сеник.

Після уточнення, що Фрегат був помічений на відстані в 1,5 морських миль від кримського узбережжя в районі міста Феодосії, Сеник повідомив, що наразі це питання не входить до компетенції Головного управління.

"Дане питання поки що не входить до компетенції Головного управління. Інформація, Так! Була. Те, що є у відкритих джерелах. Ми її бачимо", - повідомив Сеник.

Крім того у Міноборони додали, що дане питання у компетенції МЗС, оскількі саме Міністрество закордонних справ має давати реакцію України на ці події. 

Як повідомляв УНН, фрегат був помічений на відстані в 1,5 морських миль від кримського узбережжя в районі міста Феодосії, очевидці стверджують, що на його борту помічений вертоліт.

Українські Національні Новини

Політика