ukenru
v-uryadi-anonsuvali-stvorennya-koordinatsiynogo-tsentru-z-pitan-promislovosti

В уряді анонсували створення координаційного центру з питань промисловості

 • 14040 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Кабінет міністрів створює координаційний центр з питань промисловості, який має створити нові робочі місця та сприятиме зростанню промислового виробництва. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, передає УНН.

"Уряд створить нові робочі місця та забезпечить зростання промислового виробництва. Для цього ми створюємо координаційний центр з питань промисловості, який працюватиме під моїм керівництвом", - написав Олексій Гончарук.

Він зазначив, що мета уряду — посилити співпрацю між представниками промисловості й органів державної влади, щоб вирішити нагальні проблеми галузі та уникнути кризових ситуацій у промисловості.

"До складу Координаційного центру увійшли представники Мінфіну, Мінінфраструктури, Мінекоенерго, Нової податкової, Нової митниці й Держстату", - додав Олексій Гончарук.

Нагадаємо, уповільнення зростання рівня ВВП до 1,5% в четвертому кварталі 2019 року було пов’язане з сезонним падінням у сільському господарстві, а також з падінням у промисловості через зниження цін на чорні метали у світі.

Українські Національні Новини

Політика