ukenru
v-ukrayinu-vdalosya-perevezti-ponad-350-tonn-kartopli-fond-mkhp-gromadi

В Україну вдалося перевезти понад 350 тонн картоплі - Фонд “МХП-Громаді”

 • 108555 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Завдяки тісній співпраці громадської організацій Fundacja Rozwoju Regionów та Фонду "МХП-Громаді" в Україну вдалося перевезти в Україну понад 350 тонн картоплі. Про це повідомили в благодійному фонді "МХП-Громаді", передає УНН.

Цитата

“Насіннєва та харчова картопля була передана у різноманітні куточки України: Дніпропетровська, Донецька, Сумська, Черкаська, Київська, Чернігівська, Полтавська, Житомирська, Вінницька, Чернівецька, Львівська області. 140 тонн голландської картоплі принесуть врожай для українців. Це неоціненна допомога для переміщених осіб; для центрів, які харчують людей; військових та осіб, які опинились в складних ситуаціях”, - повідомили в Фонді та подякували всім небайдужим, хто долучився до допомоги.

Додамо

Днями благодійний фонд "МХП-Громаді" та громадська організація "СІЧ" підписали меморандум про співпрацю і партнерство. Фонд й раніше допомагав ГО у транспортуванні гуманітарного вантажу, наданні пального для автівок ГО та продуктами харчування.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство