ukenru
v-ukrayini-stvoryat-konsultativno-koordinatsiynu-radu-z-pitan-zvilnennya-politvyazniv

В Україні створять консультативно-координаційну раду з питань звільнення політв’язнів

 • 8992 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Президент України Петро Порошенко доручив опрацювати питання створення консультативно-координаційної ради при Президентові України з питань звільнення політв’язнів та захисту прав і свобод громадян України в тимчасово окупованому Криму та підготувати відповідний Указ. Про це повідомляє УНН з посиланням на Facebook Петра Порошенка.

"Вважаю, що створення консультативно-координаційної ради при Президентові України значно підвищить ефективність дій держави по звільненню політв’язнів, захисту прав і свобод громадян України в тимчасово окупованому Криму та якісно покращить інформаційну складову у боротьбі з російською пропагандою", - відмітив Президент.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко наголосив на важливості якнайшвидшого звільнення українських політв’язнів, утримуваних в Росії та на окупованих територіях. Глава Української держави звернув увагу на голодування українців та висловив занепокоєння погіршенням їхнього стану здоров’я під час сьогоднішньої телефонної розмови з президентом РФ Володимиром Путіним.

Українські Національні Новини

Політика