ukenru
v-ukrayini-stvorili-shtab-z-pidgotovki-do-opalyuvalnogo-sezonu-pid-chas-voyennogo-stanu

В Україні створили штаб з підготовки до опалювального сезону під час воєнного стану

 • 240672 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Кабінет міністрів України створив штаб з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/23 років під час воєнного стану. Про це інформує представник уряду в парламенті Тарас Мельничук, пише УНН.

Цитата

"Утворено штаб з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/23 років під час воєнного стану. Затверджено положення про штаб з визначенням його повноважень", - написав Мельничук.

Деталі

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду повідомляв, що сьогодні створять штаб, який буде у щоденному режимі займатися підготовкою до опалювального сезону.

"Очолить його міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. Завдання чіткі: збалансувати систему, провести ремонти, оперативно вирішувати всі проблеми, сформувати необхідний рівень комунікації між усіма задіяними рівнями. Залучаємо і представників місцевої влади, і теплопостачальників, і представників регулятора, і державний "Нафтогаз", - розповів Шмигаль.

За його словами, спеціалісти вже зробили перші розрахунки, аби зрозуміти, скільки потрібно газу та вугілля, а також які ремонтні роботи необхідно провести.

Доповнення

Кабінет міністрів України схвалив рішення, що ТЕЦ, ОСББ та інші виробники тепла отримуватимуть газ за фіксованою ціною.

Українські Національні Новини

Суспільство