ukenru
v-ukrayini-stav-dostupniy-yediniy-portal-vakansiy

В Україні став доступний "Єдиний портал вакансій"

 • 254963 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. В Україні розпочав роботу "Єдиний портал вакансій", покликаний значно полегшити українцям пошук роботи. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки, передає УНН.

Цитата

"Працевлаштування – надзвичайно актуальна на сьогодні проблема для багатьох українців. Надто тих, хто змушений був покинути свої домівки через бойові дії в своєму регіоні та переїхати. Водночас бізнес, який через війну змінив локацію, а також підприємства, що відкриваються чи розширюються, в тому числі за допомоги наших грантових програм, потребують робочої сили", - зазначила Перший віцепрем'єр-міністр — Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Вона додала, що новий інструмент допоможе і роботодавцям, і працівникам та сприятиме відновленню і подальшому розвитку економіки.

"План Відновлення України передбачає створення більше 1 млн 700 тисяч робочих місць протягом наступних років. Отже, "Єдиний портал вакансій" буде дуже корисним і в майбутньому", - зазначила вона.

Деталі

Портал дає змогу знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі чи напрямку, очікуваного рівня зарплати. Нові вакансії з’являються на порталі в режимі реального часу та є максимально актуальними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У межах програми "єРобота" планується створити понад 300 тисяч робочих місць

Українські Національні Новини

Суспільство