ukenru
v-ukrayini-sche-do-kintsya-tizhnya-znovu-vdaryat-morozi-sinoptiki

В Україні ще до кінця тижня знову вдарять морози - синоптики

 • 18160 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. В Україні ще до кінця тижня прогнозують зниження температури повітря - вночі до 16 градусів морозу. Завтра по Україні переважно дощитиме, 5 лютого істотних опадів не очікується, а 6 лютого - місцями випаде сніг. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

Завтра, 4 лютого, у більшості областей опади переважно у вигляді дощу; вночі та вранці місцями туман; у західних, Вінницькій, Житомирській областях пориви вітру 15-20 м/с; температура протягом доби 0-5° тепла, вдень на заході та півдні країни до 9° тепла.

5 лютого в Україні без істотних опадів; 6 лютого у західних та південних областях сніг; поступове зниження температури вночі до 10-16° морозу, вдень до 5-10° морозу, на півдні та заході країни вночі до 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу.

На Київщині завтра часом дощ, вночі та вранці місцями туман; вдень пориви вітру 15-20 м/с. Температура протягом доби 0-5° тепла.

Доповнення

Сніговий циклон на ранок 2 лютого покинув територію України.

Він перемістився в Україну 27 січня з півдня і призвів до надзвичайних ситуацій в південній частині території країни. Починаючи з 29 січня спостерігалося переміщення циклону в центральні та північно-східні області.

Українські Національні Новини

Суспільство