v-ukrayini-rozvivayetsya-galuz-bezpilotnoyi-aviatsiyi-sili-oboroni-budut-zastosovuvati-vse-bilshe-udarnikh-droniv-ignat

В Україні розвивається галузь безпілотної авіації, Сили оборони зможуть застосовувати все більше ударних дронів - Ігнат

 • 215304 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. В Україні розвивається галузь безпілотної авіації. Українські військові будуть, мабуть, застосовувати все більше ударних дронів, зокрема, тому що від цього є доволі серйозний ефект. Про це повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«У нас розвивається галузь безпілотної авіації. Ми знаємо, що окрім звичайних мавіків на фронті теж є безпілотники, які будуть нарощуватися і в напрямку нашому. Тобто Сили оборони будуть, мабуть, застосовувати все більше ударних дронів, зокрема, тому що від цього є доволі серйозний ефект», - розповів Ігнат.

Проте він зазначив, що потрібно готуватися до більших потужностей.

«Але треба все ж таки готуватися до якихось більших потужностей. росія буде навощувати, якщо зможе, тому відповідно потрібні засоби проти дронів – це засоби ураження. Просто банально їх збивати, або засоби радіоелектронної боротьби, які можуть на них впливати», - сказав Ігнат.

Доповнення

10 липня повідомлялося, що в Україні почалось будівництво заводу з виробництва безпілотних летальних апаратів Bayraktar.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    SPORT CITY розвиває мережу магазинів попри війну

     • 887011 переглядiв

    У Мелітополі та Михайлівці пролунали потужні вибухи

     • 218767 переглядiв