ukenru
v-ukrayini-poobitsyali-utepliti-25-vishiv

В Україні пообіцяли утеплити 25 вишів

 • 10764 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. З наступного року в Україні почнеться реалізація масштабної програми з енергомодернізації будівель університетів. Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Роман Греба під час підсумкової прес-конференції, передає кореспондент УНН.

"В наступному році нарешті ми зможемо приступити до енергомодернізації, тобто покращення якості будівель приміщень наших університетів", – зазначив чиновник.

За його словами, у цій програмі візьмуть участь понад 25 університетів. Вартість цієї програми – більше 5 млрд грн, які будуть реалізовані протягом 5 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад тисяча шкіл в Україні працює на пічному опаленні

При цьому він додав, що таким чином студенти навчатимуться в теплих аудиторіях в цілому у 200 будівлях. Відповідні програми уже погоджені з усіма міжнародними структурами, які надають допомогу в реалізації проекту.

Нагадаємо, майже у 200 закладах освіти – дошкільної, загальної середньої, професійно-технічної освіти та закладів інтернатного типу для дітей – знайшли порушення з дотриманням температурного режиму під час опалювального сезону. 

Українські Національні Новини

Політика