ukenru
v-ukrayini-ochikuyetsya-nadzvichayniy-riven-pozhezhnoyi-nebezpeki

В Україні очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки

 • 10413 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Сьогодні в Україні переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДСНС.

"За даними УкрГідрометцентру, 5 травня в Україні переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - сказано у повідомлені.

Як повідомляв УНН, у подільському районі Києва на території одного із підприємств горить сміттєзвалище. Про це повідомила речниця Державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві Світлана Водолага.

"Задимлення на Виноградарі тому, що на території одного з підприємств горить сміттєзвалище. Наразі пожежа вже локалізована, вогонь вже не розповсюджується далі. О 5:07 поступив дзвінок, о 8:06 пожежа локалізована. Вогонь вже не розповсюджується, але звалище ще тліє", - повідомила Водолага.

Нагадаємо, пожежу лісової підстилки біля смт Гончарівське у Чернігівській області ліквідували. Так, загоряння лісової підстилки з перекиданням вогню на молоді хвойні насадження на території Чернігівського Військового лісгоспу, поблизу смт Гончарівське, виникло 3 травня о 11:45.

Українські Національні Новини

Суспільство