ukenru
v-ukrayini-identifikuvali-90-rosiyskikh-voyennikh-zlochintsiv-genprokuror

В Україні ідентифікували 90 російських воєнних злочинців – Генпрокурор

 • 92210 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Ідентифікували 90 російських військовослужбовців, які здійснювали воєнні злочини в Україні. Про це заявила Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова в ефірі всеукраїнського телемарафону, пише УНН.

Цитата

"В нас на сьогодні 90 осіб, яких ми ідентифікували як воєнних злочинців. При чому, по абсолютно різному типажу. Ми для себе робимо цю класифікацію. В статі кримінального кодексу тільки воєнні злочини. Ми робимо класифікацію: вбивства цивільних, сексуальні злочини і так далі. Ось в нас на сьогодні 90 осіб яких ми ідентифікували і яких ми почали притягувати до відповідальності", – розповіла Венедіктова.

Доповнення

23 травня Солом'янський районний суд Києва засудив до довічного позбавлення волі російського військового Вадима Шишимаріна, у справі щодо вбивства мирного жителя Сумщини.

31 травня Котелевський районний суд Полтавської області засудив до 11 років та 6 місяців ув'язнення російських військовослужбовців Олександра Бобикіна та Олександра Іванова за обстріл Харківської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП