v-ukrainky-yaka-priamuvala-do-uhorshchyny-znaishly-hranatu-dpsu

В українки, яка прямувала до Угорщини знайшли гранату – ДПСУ

 • 19900 переглядiв

24-річна українка, яка подорожувала до Будапешта, була затримана з гранатою та боєприпасами в багажі, які, за її словами, їй "замовили друзі", і їй загрожує до 7 років позбавлення волі за незаконне поводження зі зброєю.

Службовий пес прикордонників знайшов у 24-річної українки, яка їхала до Будапешту, знайшов гранату "на замовлення знайомих". Про це повідомили у Держприкордонслужбі, пише УНН.

Службовий собака, навчений знаходити зброю, відреагував на дорожню сумку 24-річної українки, яка їхала автомобілем до Будапешта.

У багажі знайшли гранату Ф-1 та патрон калібру 5.45. Жінка стверджувала, що перевозила ці предмети за кордон на замовлення "знайомих". Утім, тепер їй загрожує кримінальна відповідальність за статтею "Незаконне поводження зі зброєю", що передбачає до семи років вʼязниці.

Нагадаємо

Українських прикордонників з моменту введення воєнного стану в країні намагались підкупити 1125 разів. Загалом пропонували понад 12,6 мільйона гривень. Хабар намагались дати здебільшого українські чоловіки, щоб виїхати за кордон.

Популярні

Новини по темі

Соцмережа X планує інтегрувати ШІ Grok

 • 20635 переглядiв

Новий штамп мавпячої віспи “mpox” поширюється в Конго

 • 19268 переглядiв