v-ukraini-sohodni-doshchi-na-kyivshchyni-nebezpechni-meteoiavyshcha

В Україні сьогодні дощі, на Київщині - небезпечні метеоявища

 • 38248 переглядiв

В Україні очікується дощова погода з максимальною температурою 11°C; у Київській області попередили про небезпечні умови, включаючи сильний вітер.

Сьогодні по Україні дощитиме, температура повітря вдень сягатиме 6-11 градусів тепла. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі 

Сьогодні в Україні буде хмарна з проясненнями погода. Вночі у східних та більшості центральних областей невеликий дощь, вдень у північній та північно-східній частинах помірний дощ, на решті території без істотних опадів.

Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, вдень 6-11° тепла, на Прикарпатті та півдні країни до 14°, у східних та північно-східних областях 3-8° тепла.

У Укргідрометцентрі повідомляють про небезпечні метеорологічні явища на Київщині. Буде хмарно з проясненнями.  Вночі без істотних опадів, вдень дощ. Температура по області вночі 1-6° тепла, вдень 6-11° тепла. У Києві вночі 2-4° тепла, вдень 8-10° тепла.

Очікується, що пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Повідомляється про I рівень небезпечності для області.

Погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств, порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць

- йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

Доповнення

Через негоду станом на ранок 25 грудня було знеструмлено 72 населених пункти в Донецькій, Закарпатській, Київській та Харківській областях.

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні сьогодні дощі, на Київщині - небезпечні метеоявища

     • 38248 переглядiв