v-ukraini-ochikuiutsia-doshchi-khurtovyny-ta-ozheledytsia-z-ponyzhenniam-temperatury-do-9c

В Україні очікуються дощі, хуртовини та ожеледиця з пониженням температури до -9°C

 • 47314 переглядiв

На Україну очікує негода з дощами, хуртовинами та ожеледицею на дорогах; температура може опуститися до -9°C. Український гідрометцентр прогнозує сильний сніг та пориви вітру до 30 м/с у деяких регіонах.

У найближчі три дні в Україні очікуються дощі, хуртовини, а на дорогах – ожеледь. Як повідомили в Укргідрометцентрі, температура може знизитись до 9° морозу, передає УНН.

Деталі

За даними синоптиків, сьогодні у південній частині помірні, вдень місцями значні дощі, подекуди пориви вітру 15-20 м/с; вночі в Карпатському регіоні, вдень у  західних областях невеликий сніг, у східних і Дніпропетровській областях помірний дощ, місцями з мокрим снігом; на решті теритоії без опадів.

Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, вдень у центральних та  східних областях 1-6° тепла; у південній частині вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°, в Криму до 13°.  

У Гідрометцентрі додали, що 26-27 листопада в Україні очікуються складні погодні умови: у східних, Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській областях значні дощі; у Кіровоградській, Полтавській і Сумській областях сильний мокрий сніг та дощ, ожеледь, в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Київській та  Чернігівській областях сильний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-22 м/с, місцями, крім західних та східних областей, 25 м/с, в Одеській та  Миколаївській області 28-30 м/с; у західних областях місцями невеликий сніг; вдень 27 листопада в Україні послаблення опадів та явищ.

Температура в неділю вночі та вдень 0-5° морозу, у східних, південно-східних областях вночі 1-6° тепла, вдень 8-13°, в Криму до 16° тепла; у понеділок вночі 4-9° морозу, вдень 2-7° морозу, в південній частині та східних областях вночі та вдень від 4° морозу до 2° тепла.

На дорогах країни ожеледиця. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Кравченко просить мешканців Київщини без потреби не виїжджати з дому та потурбуватися про одиноких людей через значне погіршення погоди

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі