v-tsentri-kiyeva-vikrito-velikiy-shakhrayskiy-call-tsentr-tretiy-za-misyats

В центрі Києва викрито великий шахрайський call-центр. Третій за місяць

 • 464237 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. У столиці правоохоронці викрили третій за місяць шахрайський call-центр. Зазначається, що офіс знаходився у Шевченківському районі, та налічував понад 100 робочих місць, повідомляє Національна поліція України, передає УНН

Деталі

Поліцейські викрили шахрайський call-центр у Шевченківському районі Києва. У офісному приміщенні на вулиці Глибочицькій було виявлено 10 працівників та близько сотні облаштованих робочих місць.

Зазначається, що це вже третій call-центр, який викрили правоохоронці Києва з початку року.

Цитата

"У рамках розпочатого кримінального провадження ми провели обшук в офісному приміщенні, де під час слідчих дій вилучено системні блоки, жорсткі диски, мобільні телефони та робочі блокноти. Також у приміщенні знаходилось 10 працівників центру, особи яких наразі вже встановлено", - повідомив тимчасово виконуючий обов’язків начальника Шевченківського управління поліції, Олександр Богатирчук.

Доповнення

Правоохоронці повідомили, що кримінальне провадження, розпочате за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України - шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо

Раніше столичні правоохоронці виявили та припинили діяльність call-центру у Подільському районі. В офісі були знайдені печатки російських компаній та банків. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Атака дронів-камікадзе на порт Рені: які висновки зроблено?

     • 2311388 переглядiв

    Новий штам Covid: названо 10 головних симптомів хвороби

     • 2675060 переглядiв

    На Київщині загинули двоє комунальників: що відомо

     • 280773 переглядiв