ukenru
v-shtab-kvartiri-oon-vpershe-za-chotiri-misyatsi-proyshlo-golosuvannya

В штаб-квартирі ООН вперше за чотири місяці пройшло голосування

 • 14530 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Вперше за чотири місці у штаб-квартирі ООН пройшло таємне голосування за трьома напрямами, після виборів штаб-квартира знову перейде у режим дистанційної роботи. Про це написав у Facebook речник постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко, повідомляє УНН.

"Уперше за останні майже чотири місяці штаб-квартира ООН відкрила свої двері для проведення таємного голосування на виборах одразу за трьома напрямами: п’яти непостійних членів Ради Безпеки на 2021-2022 рр., нових членів Економічної і Соціальної Ради на 2021-2023 рр. та голови 75-ї сесії Генеральної Асамблеї", - написав він.

Так, за його словами, в залі може перебувати лише один делегат від кожної комісії.

"Ми в Нью-Йорку, а тому дотримуються суворі правила соціального дистанціювання – в залі може перебувати лише один делегат від кожної місії. Без рукостискань і обіймів. Принципово важливо, що, незважаючи на пандемію, Генасамблея ООН зберігає інститут таємного голосування у рамках виборчого процесу як один із основних елементів її демократичного характеру роботи. Після виборів штаб-квартира знову перейде на дистанційний режим роботи до кінця липня", - додав він.

Нагадаємо, на засіданні Радбезу ООН Росія повернулася до шантажу, заявляючи що без зняття санкцій не буде глобального припинення вогню на Донбасі.

Українські Національні Новини

Новини Світу