v-serpni-veresni-ta-zhovtni-v-ukraini-budut-shche-systemy-ppo-zelenskyi

В серпні, вересні та жовтні в Україні  будуть ще системи ППО – Зеленський

 • 109028 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що Україна збільшує кількість систем Patriot та інших ППО завдяки співпраці з партнерами. Нові системи очікуються в серпні, вересні та жовтні.

Завдяки роботі Києва та партнерів Україна збільшує кількість Patriot та інших систем. Тому на думку Президента Володимира Зеленського Україна буде продовжувати цю роботу, і в серпні, вересні та  жовтні будуть відповідні системи в державі. Про це він заявив під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад на Рівненщині, передає кореспондент УНН.

Зі свого боку ми робимо все, щоб захистити енергетику системами ППО по всій нашій державі. Пріоритетність там, де найбільш гаряче, там де контактна лінія з фронтом, там де кордон з росією, але й безумовно там де є кордон з білоруссю

- сказав Зеленський.

Також він зазначив, що завдяки роботі України й партнерам ми збільшуємо кількість Patriot та інших систем.

Головне, що завдяки нашій роботі та партнерів ми збільшуємо кількість Patriot та інших систем. Тому думаю, що в цьому сенсі ми більш потужніші й будемо продовжувати цю роботу, і в серпні, вересні та жовтні будуть відповідні системи в нашій державі

- заявив Президент.

Доповнення

Зеленський раніше повідомляв, що головком ЗСУ Олександр Сирський та відповідні командувачі мають представити оновлену структуру роботи наших систем ППО й нові запити для партнерів.

27 липня глава Офісу Президента України Андрій Єрмак анонсував постачання Україні додаткових систем протиповітряної оборони Patriot.

Популярні

Новини по темі