v-sankt-peterburzi-nevidomiy-vlashtuvav-vibukh-u-banku

В санкт-петербурзі невідомий влаштував вибух у банку

 • 330786 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Вночі невідомий влаштував вибух за допомогою металевої труби, начиненої піротехнічною сумішшю у відділенні "сбербанку росії" в санкт-петербурзі, на місці працюють правоохоронні служби та кінолог з собакою, пише УНН.

Деталі

За даними Telegram-каналу Baza, вибух стався близько о пів на третю ночі у відділенні банку в російському санкт-петербурзі в колпіно на бульварі трудящих. Його влаштував невідомий чоловік із білим пакетом у руках, який зайшов у вестибюль банку, залишив пакет між банкоматом і стіною і підпалив його. Після вибуху чоловік покинув відділення.

Унаслідок події було пошкоджено двері та вибито скло. Також несуттєво постраждав один із банкоматів, ніхто не постраждав, гроші не викрадено.

Повідомляється, що експерти дійшли висновку, що в пакеті, який залишив у вестибюлі банку невідомий чоловік, була металева труба, начинена піротехнічною сумішшю.

На місці події працює слідчо-оперативна група та кінолог із собакою. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Доповнення

Як напередодні повідомляв УНН, житель чити прийшов на червону площу у москві та кинув пляшку з горючою речовиною у бік мавзолею леніна. Чоловіка затримали правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: москва поплила: в столиці рф повінь через сильні зливи

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В санкт-петербурзі невідомий влаштував вибух у банку

     • 330786 переглядiв

    На Черкащині вночі авіація збивала ворожі "шахеди" - ОВА

     • 380450 переглядiв

    Армія рф атакувала передмістя Кропивницького - ОВА

     • 277199 переглядiв

    Нічної атаки дронами зазнала Полтавщина

     • 395986 переглядiв