v-rubizhnomu-pislya-psevdoviboriv-vse-chastishe-pochali-zyavlyatisya-ogoloshennya-pro-prodazh-vtsililikh-kvartir-luganska-ova

В Рубіжному після псевдовиборів все частіше почали з'являтися оголошення про продаж вцілілих квартир - Луганська ОВА

 • 45680 переглядiв

Цитата

«В Рубіжному все частіше почали з’являтися оголошення про продаж квартир. Бо місцеві, що залишилися, не бачать позитивних рухів окупаційної влади навіть після так званих «перших виборів». Переобрали – і добре, як їм кажуть», - інформує голова Луганської ОВА.

Лисогор також зазначив, що вулиці міста перебувають в стані, ніби напередодні був штурм.

«Вулиці міста перебувають в такому стані, ніби штурм там відбувся учора, а не навесні 2022-го. Тож, вцілілі квартири намагаються продати. Втім, попиту, звісно, немає, як і грошей в рубіжан», - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 314 тисяч

Також голова Луганської ОВА повідомив, що російська армія, не зважаючи на власні втрати, використовує резерв і продовжує атакувати, застосовуючи тактичну і штурмову авіацію в районі Піщаного, а також артилерійський та мінометний вогонь у бік Білогорівки і Невського. Також ворог штурмує території Надії та Серебрянського лісу.

«Цього разу російські штурми охопили Надію та Серебрянський ліс – успіху в загарбників не було. Застосовують тактичну і штурмову авіацію в районі Піщаного та на ділянках, де вони намагаються йти уперед. Невське та населені пункти навколо, а також Білогорівка витримали артилерійський та мінометний вогонь ворога», - повідомляє Лисогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар рф по багатоповерхівці у Селидовому: троє людей поранені, під завалами можуть знаходитися ще дві людини

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф вкрила вогнем центр Херсона

     • 50993 переглядiв

    Ізраїль розпочав військову операцію у головній лікарні Гази

     • 45287 переглядiв