ukenru
v-rosiyi-zapustili-sistemu-skanuvannya-internetu-na-nayavnist-zaboronenogo-kontentu

В росії запустили систему сканування інтернету на наявність "забороненого контенту"

 • 726878 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. У росії запустили нову систему сканування Інтернету на наявність "забороненого контенту". За словами офіційних осіб, система "Окулус" полегшить владі виявлення несанкціонованих акцій протесту, антивоєнного інакомислення та пропаганди ЛГБТ, інформує УНН.

Деталі

За повідомленням росЗМІ, програма може аналізувати більше 200 000 зображень на день зі швидкістю близько трьох секунд на кожне зображення.

Oculus "автоматично виявляє правопорушення, такі як екстремістський контент, заклики до незаконних масових зборів або самогубства, контент на підтримку наркотиків, пропаганду ЛГБТ і так далі", - йдеться в повідомленні.

"З моменту початку "спецоперації" в Україні безпрецедентними темпами множилися і поширювалися "фейки", спрямовані на заміну реальних фактів спеціально сконструйованою реальністю".

Додамо

Минулого року рф ухвалила закон, що накладає штрафи на людей, які розповсюджують інформацію про нібито дискредитацію армії росії, і вживає жорстких заходів щодо сайтів соціальних мереж і агентств новин, які публікують матеріали, що суперечать офіційній позиції Москви щодо війни.

Українські Національні Новини

Новини Світу