v-rosiyi-vigadali-novu-prichinu-viyni-radbez-rf-bachit-sotni-sekt-v-ukrayini-i-khoche-yikhnoyi-desatanizatsiyi

В росії вигадали нову причину війни: радбез рф бачить "сотні сект" в Україні і хоче їхньої "десатанізації"

 • 362920 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. В росії знайшли ще одну причину, через яку розв'язали війну в Україні. Зокрема, помічник секретаря радбезу рф олексій павлов заявив, що в Україні варто провести "десатанізацію", оскільки там “сотні сект”, пише УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

У радбезі рф вважають, що Україна перетворилася на "тоталітарну гіперсекту", де громадяни відмовилися від православних цінностей, тому "десатанізація" стає нагальним питанням.

Цитата

"Використовуючи мережеві маніпуляції та психотехнології, нова влада перетворила Україну з держави на тоталітарну гіперсекту. Причому можновладці в Києві першими перетворилися на войовничих фанатиків, чиї погляди прямо протилежні поглядам нормальних людей", – вважає павлов.

Він вважає, що проведення “десатанізації” стає “дедалі нагальнішим”.

Додамо

Глава чечні рамзан кадиров у своєму виступі назвав “слабкими” відповіді російської армії на обстріл територій, які він вважає російськими, і закликав “стерти українські міста з лиця землі”.

Секретар РНБО Олексій Данілов, у відповідь на такі заяви, порадив чеченцям тікати з України і захищати Ічкерію від російської федерації.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Соцмережі повідомляють про вибухи у Новій Каховці

     • 198712 переглядiв