ukenru
v-rosiyi-vid-pozhezh-u-zabaykalskomu-krayi-postrazhdalo-23-lyudini

В Росії від пожеж у Забайкальському краї постраждало 23 людини

 • 10210 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Кількість постраждалих під час природних пожеж в Забайкальському краї, що в Росії, збільшилася до 23. Про це повідомляє ТАСС із посиланням на прес-службу регіонального МОЗ, передає УНН.

"За оперативною інформацією, всього за час природних пожеж, що спалахнули 19-20 квітня отримали травми 23 людини, семеро госпіталізовано, 13 отримали медичну допомогу амбулаторно. Дітей серед постраждалих немає. Загиблих немає", - йдеться в повідомленні.

Наразі два борти санітарної авіації Центру медицини катастроф евакуюють постраждалих з районів в російську Читу в опіковий центр.

За даними МНС Росії, від природних пожеж в Забайкаллі постраждали 14 населених пунктів, пошкоджено 152 будинки, з них 98 - житлових. У регіоні оголошено режим надзвичайної ситуації, так як в найближчі дні збережуться складні погодні умови - сильний вітер з поривами до 28 м/с і висока температура повітря.

Нагадаємо, через лісову пожежу на північному сході Китаю, який виник поблизу гори Ціпань в місті Шеньян провінції Ляонін, місцевій владі довелося евакуювати 11 тисяч людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП