v-rosiyi-ostannyu-dobu-nabiraye-obertiv-chelendzh-z-pidpalu-viyskkomativ

В росії останню добу набирає обертів "челендж" з підпалу військкоматів

 • 374043 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. За останню добу в 11 містах рф зафіксовано спроби підпалу військкоматів. Майже всі затримані жінки. Вони стверджували, що їм зателефонували співробітники "банку" чи "правоохоронних органів", або написали куратори в Telegram, які повідомили, що будівлю військкомату їх міста треба підпалити, бо там ховаються "злочинці", обґрунтовуючи свої слова відповідною історією. Про це пишуть росЗМІ, перадє УНН.

Деталі

розсош. Як повідомляють Telegram-канали та росЗМІ, 31 липня, 24-річна ольга п. приїхала до будівлі розсошанського військкомату і кинула до нього коктейль Молотова. Дівчину було затримано на місці співробітниками поліції.

Під час опитування вона розповіла, що 26 липня їй зателефонував невідомий та представився співробітником центробанку. Він сказав, що з її рахунками відбуваються шахрайські дії. Пізніше їй зателефонували "співробітники правоохоронних органів" та повідомили, що шахрай сидить у військкоматі і щоб його затримати у будівлю потрібно кинути коктейль Молотова. Дівчина вирішила допомогти поліцейським та вирушила на справу.

У результаті вона сама була затримана співробітниками поліції та доставлена до відділення мвс. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

можайськ. 45-річній жінці зателефонували та пояснили, що шахраї планують оформити на неї кредит. Щоб цього не допустити, жінці треба було підпалити будівлю місцевого військкомату — нібито там ховалися «злочинці».

Загіпнотизована розмовою жінка так і вчинила. У будівлі зайнялася лише віконна рама, вогонь загасили своїми силами. Жінку затримали на місці.

копейськ. У ніч проти 1 серпня за спробу підпалу військкомату в копейську було затримано 54-річну співробітницю челябінського заводу металоконструкцій ірину р. Вона кинула коктейль молотова до медичного кабінету будівлі військкомату.

верхньоуральськ. Через дві години відбулася спроба підпалу військкомату у верхньоуральську. На місці події було затримано 34-річну місцеву жительку дар'ю ш.

калуга. Там за спробу підпалу було затримано 78-річну пенсіонерку.

Подібні спроби підпалу будівель військових комісаріатів зафіксовано у казані, омську, санкт-петербурзі та подільську. Майже всі палії розповіли, що їм дзвонили шахраї.

У Феодосії коктейль Молотова не долетів і розбився об асфальт. У міністерстві освіти Криму повідомили, що затримана була освітянкою. ЗМІ представляють її 51-річною вчителькою російської та літератури школи №14 тетяною Б.

Під час опитування з'ясувалося, що завдання підпалити військкомат кримчанка отримала від невідомого куратора в Telegram, пишуть ЗМІ.

У сєвєродвінську архангельської області, пишуть ЗМІ, за підозрою у підпалі затримали 76-річного чоловіка. Він кинув у військкомат коктейль Молотова і поїхав машиною. Пляшка потрапила в стіну і спалахнула тільки трава. Після затримання на комп'ютері чоловіки силовики "виявили листування з куратором" про те, що в будівлі утримуються "звинувачені у держзраді" та його "треба спалити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк про атаку дронів на москву: "Війна скоро остаточно перейде на територію росії"

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі