v-rf-zaiavliaiut-pro-zahyblu-vnaslidok-nibyto-ataky-droniv-u-bielhorodskii-oblasti-shcho-vidomo

В рф заявляють про загиблу внаслідок нібито атаки дронів у бєлгородській області: що відомо

 • 16826 переглядiв

Губернатор бєлгородської області повідомив про загибель жінки в шебекіно через атаку безпілотника. міноборони рф заявило про знищення двох дронів у регіоні в ніч на 4 серпня.

Губернатор бєлгородської області в'ячеслав гладков заявляє, що у шебекіно внаслідок нібито атаки безпілотника по багатоквартирному будинку загинула жінка. Тим часом в міноборони рф кажуть про знищення двох дронів в регіоні у ніч на 4 серпня. Про це повідомляє УНН

"В шебекіно внаслідок атаки безпілотника по багатоквартирному будинку загинув один мирний житель. Від отриманих ран жінка померла на місці до приїзду медиків", - написав главков у Telegram. 

За його словами, унаслідок атак 3 дронів у шебекіно пошкоджені дві багатоквартирні будівлі.  Ще два  безпілотники нібито завдали ударів по двох приватних будинках, унаслідок чого загорілися покрівлі.

Також, як стверджує гладков, у селі Салтикове FPV-дроном атаковано автобус сільськогосподарського підприємства. Водій і пасажири не постраждали.  У селі петрівка один безпілотник вдарив по легковому автомобілю - він повністю згорів. 

Доповнення 

Як повідомили в міноборони рф, у ніч на 4 серпня російська ППО нібито знищила  2 БПЛА літакового типу над бєлгородською областю.

Генштаб підтвердив удари по аеродрому "морозовськ" та нафтобазах рф03.08.24, 10:28

Тетяна Краєвська

Новини Світу

Популярні

Новини по темі