ukenru
v-rezultati-sogodnishnogo-udaru-raketoyu-kalibr-u-kharkovi-zaginulo-dvoye-lyudey

В результаті сьогоднішнього удару ракетою «Калібр» у Харкові загинуло двоє людей

 • 113056 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. В Офісі Генерального прокурора повідомили, що розпочали розслідування за фактом сьогоднішнього удару по Харкову. Як передає УНН там також повідомили, що в результаті обстрілу крилатою ракетою двох районів Харкова загинуло двоє людей.

Цитата

«За даними слідства, 16 квітня 2022 року близько 11:45 російські військослужбовці, використовуючи крилату ракету великої дальності «Калібр», обстріляли Слобідський та Основ‘янський райони м. Харкова. Внаслідок обстрілу загинуло двоє мирних мешканців, ще 18 отримали поранення. Також пошкоджено та зруйновано житлові будинки, автомобілі, ринок та магазини», - йдеться у повідомленні ОГПУ.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Управління СБУ в Харківській області.

Нагадаємо

Обстріл стався сьогодні у першій половині дня. В результаті ракетного удару одна людина загинула на місці. 

Як повідомили у ДСНС горіли конструктивні елементи п’ятиповерхової адміністративної будівлі на загальній площі близько 1500 кв.м, а також 9 автівок. Внаслідок вибуху будівля зазнала серйозних руйнацій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП