v-rezultati-perestrilki-z-politsiyeyu-v-rio-de-zhaneyro-zaginulo-schonaymenshe-8-osib

В результаті перестрілки з поліцією в Ріо-де-Жанейро загинуло щонайменше 8 осіб

 • 14045 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Жителі околиці Ріо-де-Жанейро, що в Бразилії, в понеділок виявили трупи щонайменше восьми людей у ​​мангровому гаю після тривалої стрілянини з місцевою поліцією. Про це пише G1 та Reuters, передає УНН.

Деталі

Тіла були знайдені біля у районі під назвою Салгейро, у місті Сао Гонкало, що відомий своєю бідністю та жорстокістю і є частиною столичного Ріо, відзначає Reuters.

Місцеві жителі повідомили ЗМІ, що, на їхню думку, будуть знайдені й інші тіла.

"Всі тіла були кинуті в мангрове болото зі слідами тортур. Їх кидали одне на інше. Це явно була різанина", - сказав один із мешканців новинному сайту G1. Інші мешканці, які також відмовилися називати свої імена, розповіли аналогічні історії іншим виданням.

Тіла були знайдені після операції у цьому районі, що тривала протягом вихідних, яка розпочалася після того, як у суботу під час патрулювання загинув місцевий поліцейський. 

Військова поліція Ріо не відповіла на звинувачення місцевих жителів у причетності офіцерів до тортур чи численних вбивств, але у своїй заяві сказала: "На даний момент знайдено вісім тіл".

Поліція заявила, що вони увійшли до регіону, щоб "стабілізувати" його після насильства з боку передбачуваних наркобанд.

Вони заявили, що поліцейські залишаться у цьому районі, щоб надати можливість співробітникам цивільної поліції провести розслідування.

Нагадаємо

Ізраїльське агентство внутрішньої безпеки заявило в понеділок, що заарештувало понад 50 членів осередку ХАМАС на окупованому Західному березі річки Йордан і Східному Єрусалимі протягом останніх тижнів, які брали участь у плануванні нападів на ізраїльтян.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ФІФА назвала претендентів на звання найкращого футболіста року

     • 13615 переглядiв

    Помер колишній президент Південної Кореї Чон Ду Хван

     • 24379 переглядiв

    США вводять нові санкції щодо "Північного потоку - 2"

     • 24408 переглядiв

    ФК "Металіст 1925" зазнав третьої поспіль поразки в УПЛ

     • 15081 переглядiв