ukenru
v-ramkakh-spravi-nozdrovskoyi-slidchi-opitali-tisyachu-meshkantsiv-demidova-yaroviy

В рамках справи Ноздровської слідчі опитали тисячу мешканців Демидова – Яровий

 • 8655 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. В рамках розслідування по справі убитої юристки Ірини Ноздровської слідчі опитали понад тисячу мешканців Демидова, та шістьох водіїв маршруток. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, з посиланням на прес-службу МВС передає УНН.

"Наразі правоохоронці відновили увесь маршрут руху загиблої у день її зникнення – від метро "Героїв Дніпра" до селища Демидів на Київщині. Поліцейські встановили та опитали всіх шістьох водіїв маршрутних автобусів, які в проміжку з 17:00 до 18:00 рухалися вказаним маршрутом. Крім того опитані понад тисячу мешканців Демидова", - йдеться в повідомлені.

Крім того, С.Яровий закликав утриматись від непрофесійних коментарів у справі І.Ноздровської. Перший заступник міністра внутрішніх справ заявив, що наразі слідство у справі І.Ноздровської триває і правоохоронці чекають результатів відповідних експертиз та процесуальних заходів – коментувати зарано.

Нагадаємо, поліція встановила та затримала підозрюваного в вбивстві юристки Ірини Ноздровської.

З свого боку міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що інформація про затриманого підозрюваного в убивстві юристки буде розкрита 9 січня.

Зазначимо, що за словами першого заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна, підозрюваний у вбивстві правозахисниці, якого напередодні затримали, не розкаюється у скоєному й не збирається каятися, і про жодне його відверте зізнання не йдеться.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП