ukenru
v-putin-pribuv-do-yaponiyi-dlya-peregovoriv-z-s-abe

В.Путін прибув до Японії для переговорів з С.Абе

 • 11470 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Президент РФ Володимир Путін прибув з дводенним візитом до Японії, під час якого заплановані переговори з японським прем'єр-міністром Сіндзо Абе. Про це повідомив журналіст з кремлівсього пулу Дмитро Смірнов у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Літак Володимира Путіна приземлився в аеропорту Убе префектури Ямагучі", - повідомив журналіст.

З його слів, В.Путіна в аеропорту Убе зустрів мер Нагато.

Також він зазначив, що В.Путін прилетів із затримкою.

"С.Абе скористався затримкою прильоту Путіна і поїхав на могилу рідних: префектура Ямагучі - його мала батьківщина", - додав Д.Смірнов.

С.Абе розраховує, що зустріч допоможе просунутися в переговорах про укладення мирного договору, включаючи вирішення територіальної суперечки з приводу контрольованих Росією островів, на які пред'являє права Японія, називаючи їх своїми "північними територіями".

Японська поліція посилила заходи безпеки в Токіо і в західній префектурі Ямагуті перед візитом президента РФ Володимира Путіна. Понад 11 тисяч поліцейських забезпечуватимуть безпеку саміту під час візиту російського лідера до країни.

Президент Росії Володимир Путін прибув у Японію для переговорів з прем'єр-міністром країни Сіндзо Абе. У другій половині четверга В.Путін і С.Абе зустрінуться в місті Нагато в префектурі Ямагуті на заході Японії. Саміт лідерів двох країн продовжиться в Токіо 16 грудня.

Українські Національні Новини

Новини Світу