ukenru
v-politsiyi-rozpovili-kogo-pidozryuyut-v-napadi-na-uchasnika-ato

В поліції розповіли, кого підозрюють в нападі на учасника АТО

 • 8498 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Ще одним підозрюваним в справі нападу на учасника АТО є громадянин іншої держави. Про це під час брифінгу заявив голова Нацполіції України Сергій Князєв, передає УНН.

"Ми вважаємо, що ще одною особою, яку потрібно підозрювати ( в нападі на учасника АТО в Києві – ред.) є громадянин іншої держави. Його місцезнаходження ще не встановлено, він не затриманий", - резюмував С.Князєв.

Як повідомляв УНН, прокуратура повідомила про підозру 25-річній жінці, яка разом з іншими особами вчинила напад на учасника АТО в Києві 2 травня.

Нагадаємо, 2 травня близько 20:00 до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Костянтинівській відбулася бійка, в результаті чого учасник АТО отримав ножове поранення.

Чоловік проходив по вулиці та відчув удар у спину. Повернувшись, він побачив трьох хлопців та двох дівчат, які були одягнені у маски. Зловмисники накинулися на чоловіка, у результаті чого він отримав колото-різане поранення в спину. Потерпілого госпіталізували, йому надали необхідну допомогу. Згодом із ним поспілкувалися правоохоронці.

Працівники поліції опитали свідків та очевидців події, а також переглянули відео з камер спостереження.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на учасника АТО в Києві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП