v-op-zayavili-scho-dlya-nablizhennya-peremogi-ukrayina-potribna-tekhnologichna-zbroya-vid-partneriv

В ОП заявили, що для наближення перемоги Україна потрібна технологічна зброя від партнерів

 • 53972 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Головним підсумком нинішнього моменту можна вважати те, що росія зав’язла у важких боях в Україні, а для наближення перемоги Україна потрібна технологічна зброя від партнерів. Про це пише радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк, передає УНН.

Цитата

«рф намертво зав'язла в Україні й думає не про міфічне просування, захоплення інших територій чи приниження інших держав, а як вистояти в обороні. росія нікуди вже не не просунеться. Репутація російської армії та ВПК має вкрай непрезентабельний вигляд. рф змушена відверто мілітаризувати всю країну, нескінченно мобілізувати непотрібних людей із бідних регіонів і з в'язниць, шукати снаряди. І все це лише для того, щоб вистояти в Україні», - написав він.

Деталі

Подоляк зазначив, що у світі росію вже не сприймають, як впливового гравця, а сама росія технологічно деградує, вводить тотальні заборони, будує табори та проводить масові арешти.

Він додав, що партнери мають прийняти ряд рішень для наближення програшу росії у війні та надати українській армії технологічну зброю, забезпечивши необхідний обсяг та своєчасність постачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОП про пропозицію прийняти Україну до НАТО без окупованих територій: це провокує рф на подальшу ескалацію

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Два грузини потрапили в російський полон — ЗМІ

     • 573449 переглядiв

    Пожежа на росії: у Краснодарському краї горить військова частина

     • 103089 переглядiв