ukenru
v-oos-utochnili-yaku-zaboronenu-zbroyu-vikoristovuvali-boyoviki-pid-chas-ataki-na-donbasi

В атаці біля Новотошківського окупанти здійснили 56 пострілів з озброєння танку - ООС

 • 14515 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції українських захисників поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Попасна та Хутір Вільний, активно використовуючи озброєння, заборонене "мінськими угодами". Про це УНН повідомляє із посиланням на дані пресцентру ООС.

"Так, російські окупанти застосовували артилерійські системи, зокрема, ствольну артилерію калібру 152-мм – 6 снарядів, калібру 122-мм – 18 снарядів. Крім того, загарбники випустили по позиціям наших захисників понад 164 міни з мінометів калібру 120-мм та 44 міни з 82-мм мінометів", - повідомили у пресцентрі.

Зазначається, що противник також вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

"Крім того, в районі Новотошківського окупанти здійснили 56 пострілів по нашим позиціям з озброєння танку. Також у районі бойового зіткнення штурмові дії вели диверсійно-розвідувальні групи противника", - йдеться у повідомленні ООС.

Нагадаємо, зранку 18 лютого бойовики атакували українські позиції поблизу Новотошківського на Донбасі.

Внаслідок бойових дій загинув один український захисник, ще четверо отримали легкі поранення. 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ворожа атака поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний на Донбасі є спробою зірвати мирний процес.

Українські Національні Новини

Політика