v-oon-tezh-vidreaguvali-na-sprobu-zakolota-v-rf-zaklikali-diyati-vidpovidalno

В ООН теж відреагували на спробу “заколоту” в рф — закликали “діяти відповідально”

 • 856966 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Вже після того як у рф завершилася спроба, так званого, заколоту «вагнерівців», на неї відреагували в ООН. Генсек ООН Антоніу Гутерреш усі залучені сторони діяти відповідально та з метою уникнути подальшої напруженості. Про це йдеться в офіційній заяві організації, пише УНН.

Цитата

«Генеральний секретар із занепокоєнням стежить за розвитком подій у Російській Федерації. Він в курсі останніх повідомлень про заходи щодо зниження напруженості. Він закликає всі зацікавлені сторони продовжувати діяти відповідально і, щоб уникнути подальшої напруженості», - зазначається у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У держдумі рф вважають, що ліквідація пвк “вагнер” стане найкращим “подарунком для НАТО та України”

Додатково

Після спроби, так званого, заколоту, ватажок пвк “вагнер” євген пригожин погодився виїхати з росії до сусідньої білорусі в суботу, у результаті угоди, яку, вочевидь, уклав з президентом білорусі олександром лукашенком.

Угода передбачає, що пригожин відкликає свої війська з маршу на столицю, заявив у суботу представник кремля. Кримінальні обвинувачення проти нього буде знято. Бійці “вагнера” не будуть притягнуті до відповідальності за участь у заколоті, а натомість підпишуть контракти з міноборони росії.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі