v-okupovanomu-mariupoli-rosiiany-dosi-ne-pidiednaly-do-opalennia-vtsilili-bahatopoverkhivky-tsns

В окупованому Маріуполі росіяни досі не під'єднали до опалення вцілілі багатоповерхівки - ЦНС

 • 41419 переглядiв

Через два роки після окупації багато вцілілих будівель Маріуполя залишаються без опалення, через що мешканці мерзнуть у холоді.

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області росіяни досі не під'єднали до опалювальної системи значну частину вцілілих багатоповерхівок. Про це повідомляє УНН з посиланням на Центр національного спротиву.

Деталі

Окупаційна влада тимчасово захопленого міста Маріуполь продовжує нищити місто, яке було майже вщент зруйновано російськими військами

 - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в місті через два роки початку окупації досі значна кількість вцілілих будинків не підключена до системи опалення. Відтак люди там приречені на холод, а їх помешкання поступово руйнується.

Доповнення 

Крім того, у Маріуполі спостерігається катастрофа вивезенням сміття.

"Адже комунальну техніку окупанти розграбували, а "подарунків" від шефів недостатньо, бо мета цих "передач техніки" має пропагандистську мету", - повідомляють у ЦНС.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях Луганщини у переважної більшості багатоквартирних будинків немає опалення, через що фіксуються смертельні випадки серед місцевих.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві демонтували радянський памʼятник "Таращанець"

     • 58093 переглядiв

    Помер емір Кувейту шейх Наваф аль-Ахмад

     • 38903 переглядiв