v-okupovanomu-luhansku-pislia-serii-vybukhiv-velyka-pozhezha-na-mashynobudivnomu-zavodi

В окупованому Луганську після серії вибухів велика пожежа на машинобудівному заводі

 • 32062 переглядiв

В окупованому Луганську сталося 12 вибухів та виникла пожежа на машинобудівному заводі. За словами голови Луганської ОВА, на цьому об'єкті окупанти ремонтують і зберігають військову техніку.

У тимчасово окупованому Луганську пролунало 12 вибухів. На місті зберігання та ремонту російської техніки виникла пожежа. Про це повідомив керівник Луганської ОВА Лисогор, пише УНН.

Деталі

За словами Лисогора, 4 серпня в Луганську виникла пожежа на машинобудівному заводі, а перед тим в місті працювали системи протиповітряної оборони.

Сьогодні по обіді пролунало 12 вибухів. Пишуть про незрозумілу окупантам "комбіновану бавовну". Розквітнути їй дозволила російська система ППО, яка збиває все тільки для телевізійних сюжетів та телеграм-каналів. Коли доходить до справи, то у Луганську постійно щось трапляється. От зараз знову палає на майданчиках машинобудівного заводу

- написав він.

За його словами, на цьому заводі загарбники ремонтують та зберігають військову техніку.

Нагадаємо

У тимчасово окупованому Маріуполі виникла велика пожежа поблизу військової бази окупантів у районі "Хладокомбінату". За словами радника мера, пожежу видно з усього міста, детонацій немає, але російські військові швидко залишають територію.

"Від семи до 20 вибухів": голова ОВА повідомив подробиці про "прильоти" в окупованому Луганську07.06.24, 13:31

Анастасія Рябоконь

Війна

Популярні

Новини по темі