v-ofisi-zelenskogo-vidreaguvali-na-podiyi-na-krimskomu-mostu

В Офісі Зеленського відреагували на події на Кримському мосту

 • 441833 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Кримський міст недовговічний, так як росія його використовує, зокрема, для доставки військової техніки на фронт в Україні. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, пише УНН.

Цитата

“Будь-які незаконні конструкції, що використовуються для доставки російських інструментів масових убивств, недовговічні. Незалежно від причин руйнування”, - написав Подоляк у Twitter.

Будь-які незаконні конструкції, що використовуються для доставки російських інструментів масових убивств, недовговічні. Незалежно від причин руйнування.

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) July 17, 2023

Доповнення

У Службі безпеки України офіційно прокоментували ранкові події на Кримському мосту, вказавши, що наразі з цікавістю спостерігають за ситуацією. Такий коментар у понеділок зробив речник СБУ Артем Дехтяренко щодо інциденту на Кримському мосту.

Нагадаємо

17 липня близько четвертої ранку впав проліт Кримського мосту. російський інформаційний ресурс Baza повідомив, що на мосту зупинили рух транспорту. За словами призначеного рф "очільника" тимчасово окупованого Криму сергія аксьонова, там "сталася надзвичайна подія в районі 145 опори".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    До білорусі прибула ще одна колона "вагнерівців" - моніторинг

     • 386821 переглядiв

    Еліна Світоліна офіційно стала першою ракеткою України

     • 454136 переглядiв