v-ofisi-prezidenta-prokomentuvali-nichnu-ataku-na-portovi-mista-pivdnya

В Офісі Президента прокоментували нічну атаку на портові міста

 • 1274164 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Голова Офісу Президента Андрій Єрмак зазначив, що ворожий обстріл ракетами та «шахедами» портових міст півдня України, а саме Одеси та Миколаєва, у ніч на вівторок, є ще одною ознакою того, що росія намагається поставити під загрозу продовольство країн, які залежать від українського експорту, пише УНН.

Цитата

«Нічна атака росіян на Одесу та Миколаїв з використанням ракет та шахідів - це ще один доказ того, що країна-терорист хоче поставити під загрозу життя 400 млн людей у різних країнах, які залежать від українського продовольчого експорту», - написав Єрмак у Telegram.

За його словами, світ має розуміти, що мета рф - це голод та вбивство людей.

«Їм потрібні хвилі біженців. Цим вони хочуть послабити Захід», - зазначив Єрмак.

Також голова Офісу Президента подякував Повітряним силам за ефективну роботу.

Доповнення

У ніч на вівторок росія випустила по Одесі шість «Калібрів», усі знищили сили ППО. Перед цим війська рфзапустили дрони, 21 знищений.

Крім того над Миколаївщиною було збито чотири дрони-камікадзе типу «Shahed-136». Також ворог атакував Миколаїв, у результаті чого сталося влучання в об'єкт промисловості.

Нагадаємо

Напередодні росія підтвердила, що не буде продовжувати угоду, яка дозволяла експорт українського зерна через чорноморські порти.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі