ukenru
v-odesi-za-rivnem-pidtrimki-natskorpus-obignav-yes-poroshenko-sotsopituvannya

В Одесі за рівнем підтримки Нацкорпус обігнав "ЄС" Порошенка - соцопитування

 • 13618 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Центр соціологічних досліджень "Національний Моніторинг" оприлюднив результати дослідження електоральних уподобань жителів Одеси напередодні місцевих виборів, які відбудуться вже 25 жовтня, передає УНН.

За результатами опитування, до другого туру серед претендентів в мери проходять діючий міський голова Геннадій Труханов і кандидат від політичної партії "Слуга Народу" Олег Філімонов. Серед тих, хто визначився і має намір голосувати Труханова підтримали 44,9% опитаних. За Олега Філімонова голосуватимуть 10,8% опитаних одеситів.

На третьому місці за рівнем підтримки одеситів несподівано виявився молодий кандидат від "Національного Корпусу" Сергій Варламов - він набирає 5,9%.

Що стосується партій, то зараз в Одесі, згідно з дослідженням, лідирує партія "Довіряй справам" - 27,5%. "Опозиційну платформу "За життя" готові підтримати 16,3% одеситів, партію "Слуга Народу" - 12,8%, "Національний Корпус" - 5,9%, "Морську партію"- 5,5%. Решта партій не долають прохідний бар'єр. У їх числі "Європейська Солідарність" Петра Порошенка.

Опитування проводилося в період з 9 по 12 жовтня методом особистого інтерв'ю. Всього було опитано 800 респондентів у віці старше 18 років, що мешкають в усіх районах міста. Вибірка репрезентативна за віком і статтю. Статистична похибка не перевищує 3,5%.

Українські Національні Новини

Політика