v-odesi-z-bilbordiv-pribirayut-foto-ilona-maska-yakimi-dyakuvali-za-pidtrimku-ukrayini

В Одесі з білбордів прибирають фото Ілона Маска, якими дякували за підтримку України

 • 159728 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Одеське управління реклами прибирає фотографії американського винахідника та мільярдера Ілона Маска з білбордів, якими дякували за підтримку України. Про це повідомляє Одеська міська рада, передає УНН.

Деталі 

Вчора, 12 жовтня, міськрада в Telegram оприлюднила ролик, на якому видно, як співробітники управління реклами заклеюють обличчя Маска на білбордах.

Спершу білборди були створені в знак подяки Маску за підтримку України, проте внаслідок його нещодавніх коментарів було прийняте рішення їх прибрати.

Цитата

"Управління реклами прибирає фото Ілона Маска з білбордів, якими ми дякували за підтримку України", - йдеться в повідомленні.

Додамо 

Волонтер Сергій Притула відправив американському винахіднику та мільярдеру Ілону Маску книжку з історії України Романа Піняжка.

Контекст 

Раніше Маск поділився думками про можливий результат наприкінці війни, яку почала росія проти України. На його думку, Крим формально буде у складі росії, як і був з 1783 року.

Пізніше Ілон Маск опублікував нове опитування, в якому запитав, чи повинна воля людей, які живуть на Донбасі і в Криму, вирішити, "у складі росії вони чи України".

Також він заявив, що в росії втричі більше населення, ніж в Україні, тому перемога України в тотальній війні малоймовірна.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на дописи Маска в Twitter і опублікував опитування, в якому запитує, який Маск більше подобається – той, хто підтримує Україну чи росію.

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця також відповів на повідомлення у Twitter Ілона Маска про запропонований "мирний план" для України. Кислиця наголосив, що наступного разу, коли йому знадобиться сантехнік, він зателефонує Маску.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі