v-odesi-u-den-sviatoho-mykolaia-zasvityly-novorichnu-yalynku

В Одесі у День Святого Миколая засвітили новорічну ялинку

 • 48511 переглядiв

У День Святого Миколая в Одесі засвітили головну різдвяну ялинку, прикрашену традиційними українськими орнаментами і національними квітами, що символізують єдність і непереможність. Встановлення 20-метрової ялинки для одеситів цьогоріч профінансували місцеві підприємці. На відкриття запросили святковий оркестр.

В Одесі, на Дерибасівській у День Святого Миколая засяяла вогнями головна новорічна ялинка Одеси. Зелену красуню прикрасили елементами традиційного українського орнаменту та синьо-жовтою стрічкою. Про відкриття повідомили в офіційному телеграм каналі міської ради Одеси, передає УНН.

Завдяки нашим Збройним Силам ми сьогодні можемо стояти біля цієї ялинки. Це - ялинка єднання, ялинка незламності. Безумовно, єдине, що ми хочемо побажати того, про що мріють всі українці - миру та нашої Перемоги.

- сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Деталі

Згідно з інформацією Одеської міської ради висота зеленої красуні цьогоріч – 20 метрів, а ширина близько 9 метрів.

Верхівку ялинки одесити увінчали різдвяною зіркою. 

Привітали встановлення, як це зазвичай відбувається в Одесі, із розмахом. На відкриті ялинки одеситам зіграв оркестр у різдвяних костюмах.

Додатково

Зазначимо, що монтаж головної міської ялинки Одеси розпочали ще 3 грудня. А завершили, як і планувалось до дня Святого Миколая, який з цього року в Україні відзначають 6 грудня.

У міськраді підкреслили, що кошти на встановлення новорічного дерева з міського бюджету не витрачали. Все оплатили меценати – одеські підприємці.

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Херсоні після обстрілів рф перебої з електрикою

     • 37849 переглядiв