v-odesi-sudytymut-dvokh-molodykiv-za-vbyvstvo-16-richnoho-pidlitka

В Одесі судитимуть двох молодиків за вбивство 16-річного підлітка

 • 9654 переглядiв

Двох молодиків судитимуть за вбивство 16-річного підлітка в Одесі. Одному загрожує до 15 років ув'язнення, іншому - штраф або громадські роботи за нанесення легких тілесних ушкоджень.

В Одесі судитимуть двох молодиків, які причетні до вбивства 16 підлітка. Одному зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, а другому – штраф або громадські чи виправні роботи. Про це пише УНН з посиланням на Нацполіцію.

Деталі

У відомстві розповіли, що інцидент трапився 6-го травня поточного року на вулиці Варненській.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що того трагічного вечора двоє неповнолітніх одеситів поспішали додому до настання комендантської години.

Фігуранти перепинили підозрюваних з проханням закурити, а після відмови розпочали з ними словесну перепалку та штовханину

Один зі зловмисників – 20-річний містянин, накинувся з кулаками на одного з юнаків. Потерпілий намагався захищатися за допомогою сльозогінного балончика, але молодик повалив його на землю та побив, спричинивши садна. За висновками судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження хлопця належать до категорії легких.

Побитому хлопцеві вдалося втекти і попросити допомоги в однієї з приватних охоронних фірм. У той час інший зловмисник "розбирався" з другим школярем і в ході сутички вдарив його ножем у груди.

Справу одного з братів Мамонів, яких підозрюють у наведенні ракети на Грозу, передали до суду02.08.24, 15:42

Коли побитий юнак повернувся, його приятель лежав на землі у крові, а компанії незнайомців вже не було. Він викликав "швидку", охоронці намагались надати пораненому одеситу долікарську допомогу, але, на жаль, він помер до приїзду медиків. За результатами судово-медичної експертизи, смерть хлопця настала від колото-різаного поранення грудної клітки з ушкодженням навколосерцевої сумки та серця з крововиливом в навколосерцеву сумку і плевральну порожнину

- резюмували в нацполіції. 

До ранку оперативники та слідчі територіального підрозділу поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку обласної поліції встановили всіх учасників конфлікту, в тому числі правопорушника, який завдав смертельного удару юнакові.

Ним виявився 24-річний харків’янин. Його затримали в орендованій квартирі в Хаджибейському районі Одеси. Під час проведення слідчих дій молодик розповів, що викинув знаряддя злочину на козирок над під’їздом житлового будинку неподалік від місця події.

Правоохоронці вилучили ніж та долучили до справи як речовий доказ.

 За результатами слідчих дій ми під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси висунули фігурантам обвинувачення, залежно від скоєного. Одному – за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. За цей злочин обвинуваченому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. (...) Обвинувальні акти ми скерували до суду

- розповів начальник слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 1 Микола Каширкін.

За його словами, другому підозрюваному висунули звинувачення за ч. 1 ст. 125 ККУ в умисному легкому тілесному ушкодженні. Це правопорушення карається штрафом до 850 гривень або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Нагадаємо

Правоохоронці затримали чоловіка, який у квітні цього року стріляв по авто бізнесмена на Тернопільщині. Після скоєного, чоловік хотів втекти з України через річку Тиса.

Популярні

Новини по темі

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знижується - МАГАТЕ

 • 9650 переглядiв

Азербайджан почав постачати газ до Словенії замість росії

 • 10901 переглядiв

Тендер на відбудову Охматдиту проведуть заново - МОЗ

 • 16299 переглядiв