ukenru
v-odesi-oshtrafuvali-cholovika-yakiy-naliv-miyuchiy-zasib-u-fontan

В Одесі оштрафували чоловіка, який налив миючий засіб у фонтан

 • 13165 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. В Одесі оштрафували чоловіка, який налив миючий засіб у фонтан. За його словами, він його хотів помити. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в Одеській області.

"Поліцейські зареєстрували зазначені відомості до Журналу єдиного обліку Чорноморського відділення поліції і почали за цим фактом перевірку. Протягом доби було встановлено особу правопорушника. Він виявився жителем Тарутинського району, який приїжджав у гості до приятелів і відразу ж поїхав додому", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що чоловіка розшукали у селі за місцем мешкання. Він у скоєному зізнався і пояснив, що хотів "помити фонтан".

"Відносно молодика поліцейські склали протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Сьогодні суд розглянув його і наклав на правопорушника стягнення у вигляді штрафу", - додається у повідомленні.

Нагадаємо, у місті Боярка Київської області дівчина пошкодила фонтан у місті вартістю 37 тисяч гривень. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП