v-odesi-chetvero-cholovikiv-cherez-pomstu-zabyly-do-smerti-liudynu

В Одесі четверо чоловіків через помсту забили до смерті людину

 • 12358 переглядiв

Четверо чоловіків у віці від 17 до 42 років забили до смерті 38-річного чоловіка в Одесі з помсти за минулий напад.

Правоохоронці в Одесі затримали чотирьох чоловіків віком від 17 до 42 років, які забили до смерті людину. Зробили вони це через помству, за те що той колись давно побив самого старшого із них. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію регіону.

Деталі

Подія сталася кілька днів тому у Київському районі Одеси. 38-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті знайшли біля входу у багатоповерхівку на вулиці Ільфа та Петрова. Зазначається, що він разом зі співмешканкою винаймав кімнату у квартирі в цьому будинку.

Правопорушників встановили і затримали в день скоєння злочину. Ними виявилися четверо місцевих чоловіків віком від 17 до 42 років.

Як було з’ясовано, найстарший з них зібрав компанію знайомих, щоб помститися містянину за те, що той колись давно побив його. Дізнавшись адресу проживання свого кривдника, спільники дочекалися, коли він прийде додому, і нещадно побили на очах у співмешканки та винаймача ще однієї кімнати. Покидаючи квартиру, правопорушники замотали потерпілого у штору та винесли до входу багатоповерхівки.

Цивільна дружина викликала "швидку", але лікарі, приїхавши на виклик, констатували смерть чоловіка.

Попередньо, смерть потерпілого настала внаслідок черепно-лицевої травми в сукупності з переломами ребер та грудної клітки. Остаточна ж причина буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи

- вказали правоохоронці.

Затриманим вже повідомили про підозру у тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого. За цей злочин вони можуть провести за ґратами до десяти років.

За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Кинув гранату в людей у Луцьку: суд арештував військового10.07.24, 13:34

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    5 дітей стали жертвами ракетної атаки рф на Київ - мер

     • 51482 переглядiв

    Армія рф влучила в пожежну частину на Запоріжжі

     • 24806 переглядiв