ukenru
v-ocholyuvaniy-gladkovskim-kompaniyi-zayavili-scho-vin-ogolosiv-goloduvannya

В очолюваній Гладковським компанії заявили, що він оголосив голодування

 • 18833 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, якого сьогодні НАБУ затримало за підозрою у зловживанні службовим становищем, оголосив голодування на знак протесту. Про це повідомили у пресслужбі компанії "Богдан", яку очолює Гладковський, передає УНН.

"Олег Гладковський називає незаконним його затримання та на знак протесту проти свавілля правоохоронних органів оголошує голодування", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в компанії, Гладковський заявляв, що жодних обмежень на виїзд за кордон ніколи не було, а повісток із викликами на допит чи проведення слідчих дій не надсилалося.

"Я весь час співпрацював із детективами НАБУ надаючи свідчення та необхідні пояснення. За останні пів року, відколи я повернувся до корпорації "Богдан", я десятки разів вилітав за кордон для участі у перемовинах із бізнес-партнерами і завжди повертався в Україну",- зазначив Гладковський.

Як повідомляв УНН, раніше сьогодні з’явилася інформація, що НАБУ затримало колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського після втечі з "Залу офіційних делегацій" в аеропорту.

Згодом НАБУ підтвердило затримання Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем. Водночас, в очолюваній Гладковським компанії заявили, що він їхав на виставку до Брюсселя.

Українські Національні Новини

Політика