ukenru
v-ochikuvanni-snigopadiv-shkolam-ditsadkam-ta-visham-u-7-oblastyakh-radyat-gotuvatis-do-distantsiyki

В очікуванні снігопадів: школам, дитсадкам та вишам у 7 областях радять готуватись до "дистанційки"

 • 17818 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. У семи областях України освітнім закладам радять перейти у режим підвищеної готовності через різке погіршення погодних умов. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МОН.

Міністерство освіти і науки України рекомендує керівникам закладів освіти Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей у період ускладнення погодних умов бути готовими до ухвалення рішення щодо організації освітнього процесу в дистанційній формі (без відвідування закладів освіти).

Це стосується дитячих садочків, шкіл та вищих навчальних закладів.

Деталі

Окрім того, всім обласним департаментам (управлінням) освіти і науки, закладам вищої освіти, підприємствам, установам та організаціям, що належать до сфери управління МОН, рекомендують вжити додаткових заходів для попередження переохолодження учасників освітнього процесу на період ускладнення погодних умов.

Доповнення

У четвер, 28 січня, в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Сумській та Чернігівській областях прогнозується значний сніг. Надто морозно не буде - вночі до 5 градусів нижче нуля по країні, а вдень і зовсім "плюсова" температура.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні 27 січня за дорученням Прем’єр-міністра України розглянула та прийняла низку заходів центральних і місцевих органів влади щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов.

Українські Національні Новини

Суспільство