v-obukhovi-golosi-vibortsiv-rakhuvali-u-kavyarni-politsiya

В Обухові голоси виборців рахували у кав'ярні - поліція

 • 11679 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Поліція Київщини відкрила кримінальне провадження через підрахунок голосів виборців у кав'ярні в Обухові. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані відділу комунікації поліції в Київській області.

Повідомлення про інцидент поліція отримала від представника громадянської мережі "ОПОРА". На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група.

"Встановлено, що близько 18-години голова однієї з дільничних виборчих комісій разом з секретарем складали протоколи дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців по багатомандатному виборчому окрузі не на засіданні виборчої комісії, де передбачено чинним законодавством, а в приміщенні кафе будинку культури міста Обухів", - повідомили у поліції.

Поліція на місці задокументувала протиправну діяльність працівників виборчої комісії та вилучила у них як речові докази протоколи підрахунку голосів.

За фактом фальсифікації виборчих документів у місті Обухів слідчі місцевого відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 158 Кримінального кодексу України. Стаття передбачає ув’язнення від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років.

Нагадаємо, поліцією посилено заходи безпеки біля окружної виборчої комісії у місті Щастя на Луганщині, на якій вирішили провести перерахунок голосів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Обухові голоси виборців рахували у кав'ярні - поліція

     • 11679 переглядiв

    Біля узбережжя Грузії почався шторм

     • 14403 переглядiв

    До Європи йде нова хвиля спеки

     • 11387 переглядiв

    Чоловіка затримали за зґвалтування 9-річного хлопчика

     • 13142 переглядiв